Koti

Lounaslista

Ravintola Koti on vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi avoinna ainoastaan lounasaikaan kello 10.00-14.00. Lounas on tarjolla klo 10.30 – 13.30.   Lounaan voi myös ostaa mukaan tai tilata toimitettuna kotiin, töihin tai etätöihin.  Valikoimaan kuulu tällä hetkellä liha- ja kasvispääruoka, joista lisätietoja viereisessä lounasvalikossa.  Toimitusalueemme on n. 10 km Lahden urheilu- ja messukeskuksesta.  Jos tulet itse noutamaan, mahtuu meidän parkkipaikalle isommallakin autolla.

Muistathan myös kysyä kanta-asiakaskorttia, jolla lunastat joka 11. lounaasi aina veloituksetta.

Kello 13:30-14:00 myymme lounasruokaa 0,5 litran ja litran rasioissa mukaan.

Keskiviikkona 1.4. avaamme Lahden torille muusia ja muikkuja pop up -lounasmyynnin.  Kotoisia annoksia voi noutaa torilta arkisin kello 10-13.

Ravintola Koti toimii arkilounaan ohella myös erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien lounasravintolana ja kahvilana. Lahden urheilu- ja messukeskuksessa löytyy Koti-ravintolan lisäksi myös kioski-kahvio Porstua, terassiravintola Vintti sekä kotoisia kabinetteja vaikkapa kokoustiloiksi.

Lounas- ja ruokapalveluita voidaan järjestää ryhmille myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Ota yhteyttä: Tiina Mesiäinen 050 4689 689 tai tiina@tolvanen.fi