Koti

Lounaslista

Ravintola Koti on vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi avoinna ainoastaan lounasaikaan kello 10.00-14.00.  Lounastaa voi Ravintola Kodin tiloissa tai noutaa annoksen mukaan kello 10.30 – 13.30.   Lounaan voi myös  tilata toimitettuna kotiin, töihin tai etätöihin.  Valikoimaan kuulu tällä hetkellä kaksi päivittäin vaihtuvaa pääruokaa sekä keitto, joista lisätietoja viereisessä lounasvalikossa.  Toimitusalueemme on n. 10 km Lahden urheilu- ja messukeskuksesta.  Jos tulet itse lounaalle tai noutamaan, mahtuu meidän parkkipaikalle isommallakin autolla.

Tämän hetkisten ravintoloiden paikkarajoitusten jälkeen on Ravintola Kodissa istumapaikkoja reilulle 350 hengelle, joista varmasti löytyy sinulle ja seurueellesi sopiva vaihtoehto.  Lounas on jälleen katettu buffet-pöytään ja henkilökuntamme on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen niin ruokaan kuin voimassa oleviin erikoissäädöksiin.  Muistathan pitää turvavälin kanssa lounastajiin ja huolehtia käsihygieniasta.  Toivomme myös, että kaikkien hyvinvoinnin edistämiseksi et saavu ravintolaan jos olet sairastunut.

Muistathan myös kysyä kanta-asiakaskorttia, jolla lunastat joka 11. noudetun lounaasi aina veloituksetta.

Kello 13:30-14:00 myymme lounasruokaa 0,5 litran ja litran rasioissa mukaan.

Ravintola Koti toimii arkilounaan ohella myös erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien lounasravintolana ja kahvilana. Lahden urheilu- ja messukeskuksessa löytyy Koti-ravintolan lisäksi myös kioski-kahvio Porstua, terassiravintola Vintti sekä kotoisia kabinetteja vaikkapa kokoustiloiksi.

Lounas- ja ruokapalveluita voidaan järjestää ryhmille myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Ota yhteyttä: Tiina Mesiäinen 050 4689 689 tai tiina@tolvanen.fi