Koti

Lounaslista

Ravintola Koti on auki arkisin kello 9.00-19.30. Lounas on tarjolla klo 10.30 – 14.00. Päätät sitten valita maukkaan lounaan tai vaihtoehtoisesti keittolounaan, viimeistelee molemmat ateriat aina kahvi ja päivän jälkiruoka. Markkinapäivinä kerran kuussa jälkiruokana tarjolla on kuuluisa Tolvasen itsetehty munkki! Muistathan myös kysyä kanta-asiakaskorttia, jolla lunastat joka 11. lounaasi aina veloituksetta.

Ravintola Koti toimii arkilounaan ohella myös erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien lounasravintolana ja kahvilana. Lahden urheilu- ja messukeskuksessa löytyy Koti-ravintolan lisäksi myös kioski-kahvio Porstua, terassiravintola Vintti sekä kotoisia kabinetteja vaikkapa kokoustiloiksi.

Lounas- ja ruokapalveluita voidaan järjestää ryhmille myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Ota yhteyttä: Tiina Mesiäinen 050 4689 689 tai tiina@tolvanen.fi