Koti

Lounaslista

Tervetuloa lounaalle Ravintola Kodin avaraan ravintolasaliin Lahden Messukeskukseen.  Lounasta on myös tarjolla takeaway-versiona tai sen voi tilata toimitettuna ottamalla meihin suoraan yhteyttä myynti@tolvanen.fi tai soittamalla (arkisin kello 9-15) 044 5514 530.  Lounaan voi myös tilata Foodoran kautta.  Lounasta ei tarvitse varata etukäteen.  Ryhmätilauksien kohdalla suosittelemme etukäteen varausta, että varmasti saatte ruuat juuri haluamaanne kellonaikaan.

Ravintola Koti on avoinna arkisin kello 9.00-14.00.  Lounas on tarjolla kello 10.30 – 13.30.   Buffet-pöydästämme löytyy kolme päivittäin vaihtuvaa pääruokaa, joista yksi on kasvisruoka sekä keitto.  Lounaaseen kuuluu myös salaatit, jälkiruoka sekä juomat. Voit myös valita keittolounaan.  Kun tulet lounastamaan, mahtuu meidän parkkipaikalle isommallakin autolla.

Viikon lounasmenu hintatietoineen löytyy lounaslista valikosta.  Toimitamme myös laajemmalle alueelle kuin 5 km Lahden Messukeskukselta.  Kysy laajemmasta toimituspalvelusta lisää myynti@tolvanen.fi.

Lounas on katettu buffet-pöytään ja henkilökuntamme on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi liittyen niin ruokaan kuin voimassa oleviin erikoissäädöksiin.  Muistathan pitää turvavälin ja huolehtia käsihygieniasta.  Toivomme myös, että kaikkien hyvinvoinnin edistämiseksi et saavu ravintolaan jos olet sairastunut.

Muistathan myös kysyä kanta-asiakaskorttia, jolla lunastat joka 11. noudetun lounaasi aina veloituksetta.

Kello 13:30-14:00 myymme lounasruokaa 0,5 litran ja litran rasioissa mukaan.

Ravintola Koti toimii arkilounaan ohella myös erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien lounasravintolana ja kahvilana. Lahden urheilu- ja messukeskuksessa löytyy Koti-ravintolan lisäksi myös kioski-kahvio Porstua, terassiravintola Vintti sekä kotoisia kabinetteja vaikkapa kokoustiloiksi.

Lounas- ja ruokapalveluita voidaan järjestää ryhmille myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Ota yhteyttä: Tiina Mesiäinen 050 4689 689 tai tiina@tolvanen.fi