Tule meille tarjoilijaksi

Tule meille tarjoilijaksi – Tolvanen Catering ja Ravintola Koti etsivät tarjoilijaa.

Etsimme tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen eri toimipisteisiimme.  Tarjoamme monipuolista työtä, mukavat työkaverit, kattavan työterveyden sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja kuntosalijäsenyyden.

Tarjoilija, jota etsimme voi olla joko vastavalmistunut tai kokenut konkari.  Työ, jota tehdään on vaihtelevaa ja siihen opastetaan ja ohjataan.

Hakijalta odotamme mukautumista nopeastikin muuttuviin tilanteisiin sekä iloista ja positiivista asennetta erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.  Osa työstä tehdään ryhmän jäsenenä ja osa itsenäisesti. Voit myös laittaa hakemuksen extra-vuoroista tai osa-aikaisesta työstä.  Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaamme joustavasti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja hakemukset: asiakaspalvelu@tolvanen.fi tai arkisin klo 9-14   p. 044 5514 530 / Tiina Mesiäinen