
Ravintola Kodin perinneruokaviikko
1.3 @ 10:30 - 5.3 @ 13:30
Kalevalan päivän innoittamana Ravintola Kodissa vietetään perinneruokaviikkoa 1.-5.3. Lounaspöytään katetaan mm. kokkiemme itse tekemiä verilettuja, perinteistä läskisoosia, kaalikääryleitä, kalakeittoa sekä mustikkakukkoa. Viikon aikana pääsee nauttimaan suomalaisen ruokakulttuurin klassikoista, joihin ehkä harvemmin törmää lounasvalikoimassa.
Kuten normaalistikin Ravintola Kodin lounaalla, myös perinneviikona aikana tarjolla on päivittäin vaihtuva keitto, 3 pääruokaa, joista 1 on kasvispääruoka sekä teemaan soveltuva päivän jälkiruoka.
Perinneruokaviikon lounaslista
Maanantai: Pinaattikeitto / Silakkalaatikko/ Karjalanpaisti/ Kasviskaalilaatikko/ Mustikkakukko
Tiistai: Siskonmakkarakeitto/ Itse tehdyt veriletut ja puolukkasurvos/ Lihapullat/ Lattupihvit/ Omenakiisseli
Keskiviikko: Kasvissosekeitto/ Läskisoosi/ Kaalikääryleet/ Porkkanaletut/ Tolvasen perinteinen munkki
Torstai: Hernekeitto/ Palapaisti/ Jauhemaksapihvit ja pekoni-sipulikastike/ Sienikiusaus/ Pannukakku ja hillo
Perjantai: Lohikeitto/ Kanaviillokki/ Tilliliha/ Punajuurivuoka/ Vispipuuro
Lounaan voi käydä nauttimassa Ravintola Kodissa tai sen voi tilata toimitettuna.
Lisätietoja: Tiina Mesiäinen/ tiina@tolvanen.fi/ 050 4689 689