Classic Motorshow

Keväällä 2022 Classic Motorshow avaa ovensa ja niin yleisö kuin tapahtuman henkilökunta pääsee nauttimaan Ravintola Kodin herkuista.

Ravintola Kodissa on laajat ruoka- ja juomapalvelut jo rakennuspäivistä alkaen.  Tarjolla on lounas buffeesta, kattavat kahvilapalvelut ja tietenkin juomia joka makuun.

Tapahtumapäivinä myös muut Tolvanen Cateringin pisteet avaavat ovensa näyttely-yleisölle ja henkilökunnalle.  Tarjolla on teemaan sopivaa pikkupurtavaa, herkullisia leivonnaisia, juomia, kahvia ja tietenkin lounas.

Suurhallin päädyn Porstuassa on tarjolla makkaraperunaa, ranskalaisia, hot dogeja ja tietenkin teemaan soveltuvia juomia. Suurhallin Vinttiravintola tarjoaa laajat juomavalikoimat, kahvilapalvelut sekä lihapiirakka ja muuta pikkusuolaista.

Ravintola Koti ja Näytteilleasettajaravintola avaavat ovensa heti aamusta ja lounas katetaan kello 11.

Ryhmät ottakaa yhteyttä, niin voimme sopia teille sopivan joustavan ruokailun.

Lisätiedot ravintolapalveluista: Tiina Mesiäinen, p. 050 4689 689 tai tiina@tolvanen.fi

Näytteilleasettajia varten on ravintolalipukkeita, joita voi tilata etukäteen tai noutaa messujen aikana.  Näitä lipukkeita voi käyttää kaikissa Tolvanen Oy:n toimipisteissä.  LIPUKKEISTA LASKUTAMME AINOASTAAN KÄYTETYT!  Lisäksi toimitamme tarjoiluja myös osastoille.

Tapahtuman lounasmenu ja lipukevalikoima päivitetään lähempänä tapahtuman alkua.

Lisätietoja tapahtumasta: http://classicmotorshow.fi

Tiedot

Aukioloajat

Tarkentuu myöhemmin

Tapahtumapaikka

Lahden urheilu- ja messukeskus

Järjestäjä

Lahden messut