Yritys

Pitopalvelu Tolvanen on ammattitaitoinen cateringyritys, joka tarjoaa monipuolista osaamistaan tapahtumiin asiakkaan toiveiden mukaan. Tolvasen ammattitaitoiset kokit ja leipurit tarjoilevat ruokakulttuurin kuumimmat trendit sekä ajattomat klassikot. Tuoreista raaka-aineista valmistuu tarjoilut perhejuhlista suuriin yritystapahtumiin.

Catering-palveluiden ohella yritys vuokraa juhlatelttoja ja kalustoa mitä moninaisimpiin tapahtumiin ja juhliin. Tolvanen on vuosittain mukana erilaisten suurtapahtumien ravintoloitsijana.

Lahtelainen perheyritys

Tolvanen on kokenut lahtelainen perheyritys, joka on tarjonnut catering-alan palveluita yksityisille sekä yrityksille monenlaisiin tapahtumiin jo vuodesta 1955. Perustaja Hilkka Tolvasen jalanjäljissä vuosikymmenten ajan yrityksen johdossa toimivat veljekset Seppo ja Tapio Tolvanen.

Vuodesta 1965 alkaen päämajana toimi Tapanilan hiihtomaja, jossa yrityksen ravintola ja ruoanvalmistus toimivat. Vuonna 2011 Tolvasen historiassa päättyi eräs aikakausi, kun edessä oli muutto pois hiihtomajalta. Herkut matkasivat ympäri Lahtea, Päijät-Hämettä ja koko Suomea Heinolasta käsin, kunnes vuonna 2013 yritys muutti takaisin juurilleen Lahteen. Lahden urheilu- ja messukeskuksen uusissa tiloissa ovensa avasi myös Ravintola Koti.

Vuoden 2018 alussa toiminta laajeni uusille urille, kun Tolvanen Oy aloitti ravintoloitsijana Cafe Peikkolassa, joka on lounasravintola Peikon pääkonttorin ja tehdastoiminnan yhteydessä Lahdessa.  Kokemus on ollut erittäin antoisa ja odotamme innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Vuoden 2018 lopussa Tolvanen Oy:n omistuksessa tapahtui muutoksia ja Seppo Tolvanen jatkaa tyttärensä Tiina Mesiäisen kanssa yrityksen toimintaa. Perheyritys jatkaa nyt vahvasti toimintaansa kolmannessa polvessa upean ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa.