Ideapankki

Ideasta toteutukseen! Tanssiravintola varastohallista tai peliluola työpaikan ruokalasta. Ideoimme ja toteutamme tapahtumat erilaisten kaluste-, sisustus- ja tekniikkaratkaisujen avulla. Saat avaimet käteen -ratkaisut niin sisä- kuin ulkotiloissa järjestettävään tapahtumaan.

Kokenut henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan niin pienet perhejuhlat kuin suuret yritys- tai urheilutapahtumat. Sinun ja vieraidesi tehtäväksesi jää nauttia lopputuloksesta.

Ota yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu: Tiina Mesiäinen p. 050 4689 689 tai tiina@tolvanen.fi

Yritystilaisuudet

Uudet, modernit tilat Lahden urheilu- ja messukeskuksessa tarjoavat erinomaiset puitteet yritysjuhlien ja -tilaisuuksien järjestämiseen. Toimivat tilat sekä maistuvat tuoreista raaka-aineista valmistetut ateriat varmistavat onnistuneen tilaisuuden.

Tarjoamme avaimet käteen -paketin erityyppisille ja kokoisille tapahtumille niin sisä- kuin ulkotiloissa. Tutustu tarkemmin ja kysy lisää.

Hää- ja perhejuhlat

Suunnitellaan yhdessä ja autamme toteuttamaan onnistuneet juhlat jokaista yksityiskohtaa myöden. Valitse valmis menu tai räätälöidään toiveiden mukaan. Autamme juhlapaikan, kalusteiden, sisustuksen kanssa ja myös erilaiset kalusto- ja tanssilavaratkaisut kuuluvat palveluihimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Tehdään teidän unelmista totta.

Turnausruokailu

Ravintola Koti tarjoaa monipuoliset lounas- ja ruokapalvelut erilaisiin tapahtumiin ja urheiluturnauksiin myös viikonloppuisin ja iltaisin. Lounas voidaan järjestää Lahden messu- ja urheilukeskuksessa tai tapahtumapaikalla.

Olemme toteuttaneet ruokapalvelut muun muassa näihin tapahtumiin:

  • Finlandiahiihto
  • Easter Tournament, Lahti Basketball junioreiden koripalloturnaus
  • Cheerleading ja cheertanssin Twin Towers syyskilpailut (LCS Panthers)

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Messut ja tapahtumat

Ravintola Koti sijaitsee Lahden urheilu- ja messukeskuksessa. Messujen ravintolapalveluiden järjestäminen ja laadukas toteutus on yksi vahvuuksistamme. 1980-luvulta lähtien olemme olleet mukana messujen ravintoloitsijana.

Saat meiltä myös teeman mukaiset tarjoilut messuosastoille tai hyödyntää kokoustilojamme tapahtumien aikana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Pyydä tarjous

    Kerrothan lyhyesti tulevasta tapahtumasta/tilaisuudesta.
    Aika, -paikka ja henkilömäärä ja mahdolliset toiveesi.