Ravintola Koti

Lahden urheilu- ja messukeskuksessa sijaitseva Ravintola Koti tarjoilee maittavaa arkilounasta ja toimii erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien lounasravintolana ja kahvilana. Tällä hetkellä olemme avoinna arkisin kello 9-15:30.  Iltaisin ja viikonloppuisin olemme avoinna tilausravintolana sekä tapahtumien yhteydessä.  Kysy myös palveluitamme ryhmille normaaliaukiolojen ulkopuolella sekä kabinettitilojamme.

Ravintola Kodin lisäksi Lahden urheilu- ja messukeskuksesta löytyy kioskikahvio Porstua, terassiravintola Vintti sekä muokattavat kokous- ja kabinettitilat.

Seuraava Ravintola Kodin +50 Disco jää kesätauolle.   Kiitos kaikille vauhdikkaasta kevätkaudesta!  Ensimmäiset syyskauden vahvistetut +50 discoillat ovat 24.8./ 14.9./12.10.

 

Lounas

Ravintola Kodin monipuolinen lounas tarjoillaan arkisin klo 10.30–14.00. Noutopöydästä löydät kotiruokaa tuoreista raaka-aineista. Aina tarjolla myös kasvisvaihtoehto ja keittolounas.

Nauti lounas paikan päällä tai tilaa lounas kotiin tai toimistolle. Lounaspassilla nautit joka 11. lounaan veloituksetta.

Katso Ravintola Kodin lounaslista.

 

Vuokrattavat kokous- ja juhlatilat

Vuokraamme Lahden urheilu- ja messukeskuksessa sijaitsevia kokous- ja juhlatiloja sekä yrityksille että yksityisille. Nykyaikaiset tilat ovat helposti muokattavissa tilaisuuden mukaan. Tilat soveltuvat tapahtumasta riippuen 10-100 henkilölle.

Ravintoa Kodin ravintolasali on myös varattavissa yksityiskäyttöön.

Tutustu tarkemmin vuokrattaviin tiloihin.

Tapahtuma- ja turnausruokailu

Ravintola Koti tarjoaa monipuoliset lounas- ja ruokapalvelut erilaisiin tapahtumiin ja urheiluturnauksiin myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Lounas voidaan järjestää Lahden messu- ja urheilukeskuksessa tai tapahtumapaikalla.

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin ryhmätilauksista.