Ravintola Koti

Lahden urheilu- ja messukeskuksessa sijaitseva Ravintola Koti tarjoilee maittavaa arkilounasta ja toimii erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien lounasravintolana ja kahvilana. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Ravintola Kodin lisäksi Lahden urheilu- ja messukeskuksesta löytyy kioskikahvio Porstua, terassiravintola Vintti sekä uudenaikaiset kokous- ja neuvottelutilat.

 

Lounas

Ravintola Kodin monipuolinen lounas tarjoillaan arkisin klo 10.30–13.30. Noutopöydästä löydät kotiruokaa tuoreista raaka-aineista. Aina tarjolla myös kasvisvaihtoehto ja keittolounas.

Nauti lounas paikan päällä tai tilaa lounas kotiin tai toimistolle. Lounaspassilla nautit joka 11. lounaan veloituksetta.

Katso Ravintola Kodin lounaslista.

 

Vuokrattavat kokous- ja juhlatilat

Vuokraamme Lahden urheilu- ja messukeskuksessa sijaitsevia kokous- ja juhlatiloja sekä yrityksille että yksityisille. Nykyaikaiset tilat ovat helposti muokattavissa tilaisuuden mukaan. Tilat soveltuvat tapahtumasta riippuen 10-100 henkilölle.

Ravintoa Kodin ravintolasali on myös varattavissa yksityiskäyttöön.

Tutustu tarkemmin vuokrattaviin tiloihin.

Tapahtuma- ja turnausruokailu

Ravintola Koti tarjoaa monipuoliset lounas- ja ruokapalvelut erilaisiin tapahtumiin ja urheiluturnauksiin myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Lounas voidaan järjestää Lahden messu- ja urheilukeskuksessa tai tapahtumapaikalla.

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin ryhmätilauksista.