Ravintola Koti

Lahden urheilu- ja messukeskuksessa sijaitseva Ravintola Koti tarjoilee maittavaa arkilounasta ja toimii erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien lounasravintolana ja kahvilana. Tällä hetkellä olemme avoinna arkisin kello 9-16.  Iltaisin ja viikonloppuisin olemme avoinna tilausravintolana sekä tapahtumien yhteydessä.  Kysy myös palveluitamme ryhmille normaaliaukiolojen ulkopuolella sekä kabinettitilojamme.

Ravintola Kodin lisäksi Lahden urheilu- ja messukeskuksesta löytyy kioskikahvio Porstua, terassiravintola Vintti sekä uudenaikaiset kokous- ja neuvottelutilat.

Muista myös Ravintola Kodin +50 Disco joka toinen lauantai.  Seuraavan kerran discotaan DJ Hotin tahtiin on 21.5. klo 19 alkaen.  Discoon on vapaa pääsy, mutta tarkistamme iän.

 

Lounas

Ravintola Kodin monipuolinen lounas tarjoillaan arkisin klo 10.30–13.30. Noutopöydästä löydät kotiruokaa tuoreista raaka-aineista. Aina tarjolla myös kasvisvaihtoehto ja keittolounas.

Nauti lounas paikan päällä tai tilaa lounas kotiin tai toimistolle. Lounaspassilla nautit joka 11. lounaan veloituksetta.

Katso Ravintola Kodin lounaslista.

 

Vuokrattavat kokous- ja juhlatilat

Vuokraamme Lahden urheilu- ja messukeskuksessa sijaitsevia kokous- ja juhlatiloja sekä yrityksille että yksityisille. Nykyaikaiset tilat ovat helposti muokattavissa tilaisuuden mukaan. Tilat soveltuvat tapahtumasta riippuen 10-100 henkilölle.

Ravintoa Kodin ravintolasali on myös varattavissa yksityiskäyttöön.

Tutustu tarkemmin vuokrattaviin tiloihin.

Tapahtuma- ja turnausruokailu

Ravintola Koti tarjoaa monipuoliset lounas- ja ruokapalvelut erilaisiin tapahtumiin ja urheiluturnauksiin myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Lounas voidaan järjestää Lahden messu- ja urheilukeskuksessa tai tapahtumapaikalla.

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin ryhmätilauksista.