Kokous- ja juhlatilat

Vuokraamme Lahden urheilu- ja messukeskuksen yhteydessä kahta erillistä kokous- ja juhlatilaa. Molemmat tilat ovat muokattavissa erilaisiin tilaisuuksiin niin yrityksille kuin yksityisille. Ravintola Kodin pääsali on myös varattavissa yksityiskäyttöön.

Kokoustilat

Suurempaan tilaan mahtuu ruokailemaan 100 henkilöä. Kokouskäytössä suosittelemme noin 50 henkilöä. Tila on helppo muuttaa myös pienemmille ryhmille soveltuvaksi.

Pienempi Areenan tila soveltuu 10–30 hengen ryhmille. Tilan voi varata esimerkiksi LASB:n ja LABA:n kotipeleihin yritys- tai ryhmäruokailuun.

Kokoustilojen perusvarustukseen kuuluu videotykki, valkotaulu ja fläppitaulu.

Ravintolasali

Ravintola Kodin pääsali on varattavissa yksityiskäyttöön. Ravintolasalin voi varata esimerkiksi pikkujouluja, vuosijuhlia tai muita yritystapahtumia varten.  Tilaa saadaan helposti muokattua ja somistettua erilaisilla ripustuksilla, valaistuksella sekä kalustoratkaisuilla.

Tapahtumatuotanto

Toteutamme tapahtumia, jotka muistetaan. Kokenut henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan niin pienet perhejuhlat kuin suuret yritys- tai urheilutapahtumat. Sinun ja vieraidesi tehtäväksesi jää vain nauttia lopputuloksesta.

Ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä teille sopiva tilaisuus ja onnistunut tapahtuma.

Ota yhteyttä

    Kerrothan lyhyesti tulevasta tapahtumasta/tilaisuudesta.
    Aika, -paikka ja henkilömäärä ja mahdolliset toiveesi.