Palvelut

Lounas

Ravintola Kodin lounas tarjolla arkisin klo 10.30–13.30 Lahden urheilu- ja messukeskuksessa. Nauti paikan päällä, tilaa takeway tai kotiintoimitus.

Päivittäin vaihtuvassa noutopöydässä keitto, kolme pääruokaa, joista yksi kasvisvaihtoehto, salaattipöytä sekä jälkiruoka kahvin kanssa.

Lue lisää

Catering

Catering-palvelut yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille ammattitaidolla ympäri Suomen. Valmistamme maukasta ruokaa vuosikymmenten kokemuksella.

Toteutamme unohtumattomia tapahtumia. Autamme sinua tilojen suunnittelussa sekä tuotamme tapahtumiin monipuoliset oheispalvelut.

Lue lisää

Kokous- ja juhlatilat

Vuokraamme Lahden urheilu- ja messukeskuksen yhteydessä kokous- ja juhlatiloja, jotka ovat muokattavissa erilaisiin tilaisuuksiin niin yrityksille kuin yksityisille.

10-100 henkilölle soveltuvien kokoustilojen perusvarustukseen kuuluu ilmainen WiFi, videotykki, valkotaulu ja fläppitaulu.

Lue lisää

Teltat ja kalusto

Juhlateltat tarjoavat monipuoliset ratkaisut viihtyisiin ja tunnelmallisiin juhliin ja tapahtumiin. Vuokraat helposti yhdestä paikasta teltan, sisustuksen ja muun tarvittavan kaluston.

Tutustu laajaan telttavalikoimaamme, jotka soveltuva kymmenistä aina tuhansien vieraiden tapahtumiin.

Lue lisää

Tapahtumatuotanto

Saat avaimet käteen -ratkaisuna tapahtumat ja tilaisuudet sisä- ja ulkotiloihin. Autamme suunnittelemaan ja tarvittaessa hoidamme puolestasi tilaisuutesi tilan, kalusteet, tekniikan, tarjoilut sekä oheisohjelman.

Kokenut henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan niin pienet perhejuhlat kuin suuret yritys- tai urheilutapahtumat.

Lue lisää