Finlandia-hiihto

Helmikuun viimeisenä viikonloppuna Lahden urheilu- ja messukeskuksen alueen valtaa hiihtohuuma, kun perinteinen Finlandia-hiihto lähtee ladulle.

Ravintola Koti on avoinna koko viikonlopun ajan ja tarjolla on lounasta, kahvilapalvelut sekä juomaa joka makuun.  Ovet avaamme heti aamulla ja lauantai-iltana ovet menevät kiinni vasta +50discon päätyttyä.  Sunnuntaina avaamme ovet aamukahville ja suljemme lounaan jälkeen.

Ravintola Koti ja Tolvanen Catering keittävät myös ravitsevaa kiusausta hiihtäjille, joka tarjoillaan C-hallissa.  C-hallista löytyy myös Suksi-Baari, jossa voi käydä sekä lauantaina että sunnuntaina nauttimassa kahvia, pikkupurtavaa ja juomia.

Perjantaina 23.2. Suksi-baarin alueella on Rummo Pasta Party kello 19 alkaen, johon voi ostaa illalliskortteja etukäteen Finlandia-hiihdonverkkokaupasta tai 19.2. alkaen Ravintola Kodin kassalta.  Rummo Pasta Partyn illalliskortin hinta on 16 € ja se sisältää pasta- ja salaattibuffetin.

Rummo Pasta Party Menu

Kana-chorizo-arrabbiata-fusilli

Myskikurpitsa-feta-farfalle

Savulohi-parsa-penne

Raikas vihersalaatti

Appelsiini-punasipuli-granaattiomenasalaatti

Salaatinkastike

Patonki ja levite

Ravintola Kodin lounas lauantai ja sunnuntai

Lauantai: Kermainen yrttikana (L, G) ja Punajuuribolognese (M, V, G)

Sunnuntai: Lihapullat (L) ja Kasvistagine (M, V, G)

Lounas sisältää: lämpöiset lisäkkeet, salaatit, leivän ja levitteen, ruokajuomat: vesi, mehu ja kotikalja sekä kahvi/ tee ja keksi

 

Lisätietoja ravintolapalveluista: myynti@tolvanen.fi / 044 5514 530

Lisätietoja tapahtumasta: https://www.finlandiahiihto.fi/

 

Tiedot

Aukioloajat

Tapahtumapaikka

Lahden Urheilu- ja messukeskus

Järjestäjä

Finlandia-hiihto