Raksa-messut 2022

Raksa-messut tarjoaa hyvän hetken istahtaa Ravintola Kotiin ja nauttia lounasta tai vaikka pulla-kahvit.

Maaliskuussa messukauden käynnistää perinteinen Raksa.  Lahden urheilu- ja messukeskuksen Ravintola Koti palvelee koko tapahtuman ajan, myös rakennus- ja purkupäivinä.

Ravintola Koti sekä Näytteilleasettajaravintola tarjoavat niin messuvieraille kuin näytteilleasettajille monipuoliset kahvila- ja lounaspalvelut.

Ravintola Koti tarjoaa herkullista lounasta ja kahvilapalvelut sekä messuyleisölle että näytteilleasettajille.  Lounas sisältää kolme pääruokaa lisukkeineen, salaattipöydän, leivän sekä levitteen, ruokajuomat vesi, mehu ja kotikalja sekä kahvi/tee ja keksi.  Yksi päivän pääruuista on kasvisruoka.

Lounaslista

Perjantai:

Saunarakentajan Chili con Carne (M, G)/ Maalarimestarin Kookos-currykana (M, G)/ Puutarhaviljelijän kasviskiusaus (L, G)

Lauantai:

Piharakentajan Sinappipossu (L, G)/ Sisustussuunnittelijan Välimerellinen kanapata (M, G)/ Nikkaroijan Linssi-kasviscurry (M, G)

Sunnuntai:

Talorakentajan Lihapullat (L, G)/ Remontoijan DIY Sweet & sour possu (M, G)/ Kasvihuoneen paputagine (M, G)

Rakennuspäivinä olemme auki kello 9-20.

Lisätiedot ravintolapalveluista: Tiina Mesiäinen, p. 050 4689 689 tai tiina@tolvanen.fi

Näytteilleasettajat voivat tilata oheisella lomakkeella erilaisia ruoka- juoma- ja kahvilipukkeita. Lipukkeista veloitamme ainoastaan käytetyt. Toimitamme myös palveluita suoraan osastolle.

Lisää tapahtumasta: http://lahdenmessut.fi/tapahtumat/raksa/

Valitse lipukkeet

Tilaajan tiedot

  Haluan lipukkeet

  Tiedot

  Aukioloajat

  pe 11.3.2022
  la 12.3.2022
  su 13.3.2022

  Tapahtumapaikka

  Lahden urheilu- ja messukeskus

  Järjestäjä

  Lahden Messut