Raksa-messut 2023

Raksa-messut tarjoaa hyvän hetken istahtaa Ravintola Kotiin ja nauttia lounasta tai vaikka pulla-kahvit.

Maaliskuussa messukauden käynnistää perinteinen Raksa.  Lahden urheilu- ja messukeskuksen Ravintola Koti palvelee koko tapahtuman ajan, myös rakennus- ja purkupäivinä.

Ravintola Koti sekä Näytteilleasettajaravintola tarjoavat niin messuvieraille kuin näytteilleasettajille monipuoliset kahvila- ja lounaspalvelut.

Ravintola Koti tarjoaa herkullista lounasta ja kahvilapalvelut sekä messuyleisölle että näytteilleasettajille.  Lounas sisältää kolme pääruokaa lisukkeineen, salaattipöydän, leivän sekä levitteen, ruokajuomat vesi, mehu ja kotikalja sekä kahvi/tee ja lettipullan.  Yksi päivän pääruuista on kasvisruoka.

Lounas perjantai: Saunarakentajan sinappipossua (L, G)/ Sisustussuunnittelijan välimerellinen kana (M, G)/ Puutarhaviljelijän kurpitsacurry (M, G, V)

Lounas lauantai: Talorakentajan lihapullat UKK (L, G)/ Maalarimestarin mango-kookoskana (M, G)/ Parvekeviljelijän Chili sin carne (M, G, V)

Lounas sunnuntai: Piharakentajan kanaruukku (L, G)/ Remontoijan DIY Punaviinihärkä (M, G)/ Kasvihuoneen kukkakaali-tofupata (M, G, V)

Lisätiedot ravintolapalveluista: Tiina Mesiäinen, p. 050 4689 689 tai tiina@tolvanen.fi

Näytteilleasettajat voivat tilata oheisella lomakkeella erilaisia ruoka- juoma- ja kahvilipukkeita. Lipukkeista veloitamme ainoastaan käytetyt. Lipukkeiden hinnat sisältävät alv:n. Toimitamme myös palveluita suoraan osastolle.

Lisää tapahtumasta: http://lahdenmessut.fi/tapahtumat/raksa/

Valitse lipukkeet

Tilaajan tiedot

  Haluan lipukkeet

  Tiedot

  Aukioloajat

  Tarkentuvat lähempänä tapahtumaa

  Tapahtumapaikka

  Lahden urheilu- ja messukeskus

  Järjestäjä

  Lahden Messut