Raksa-messut

Raksa-messut tarjoaa hyvän hetken istahtaa Ravintola Kotiin ja nauttia lounasta tai vaikka pulla-kahvit.

Maaliskuussa messukauden käynnistää perinteinen Raksa.  Lahden urheilu- ja messukeskuksen Ravintola Koti palvelee koko tapahtuman ajan, myös rakennus- ja purkupäivinä.

Ravintola Koti sekä Näytteilleasettajaravintola tarjoavat niin messuvieraille kuin näytteilleasettajille monipuoliset kahvila- ja lounaspalvelut.

Ravintola Koti tarjoaa herkullista lounasta ja kahvilapalvelut sekä messuyleisölle että näytteilleasettajille.  Lounas sisältää kolme pääruokaa lisukkeineen, salaattipöydän, leivän sekä levitteen, ruokajuomat vesi, mehu ja kotikalja sekä kahvi/tee ja keksin.  Yksi päivän pääruuista on kasvisruoka.

Lounaslista

Perjantai:

Piharakentajan punaviinihärkää  (M, G)/ Maalarimestarin hedelmäistä kanapataa (L, G)/ Saunankorjaajan kasvis-tagine (M, V, G)

Lauantai:

Talonrakentajan lihapullat  kermakastikkeessa (L)/ Sisustussuunnittelija välimerellinen kanapata (M, G)/ Aurinkopaneeliasentajan chili sin carne (M, V, G)

Sunnuntai:

Remontoijan DIY currykana (L, G)/ Parvekelasittajan BBQ-possupata (M, G)/ Mökkirakentajan kukkakaali-dahl (M, V, G)

Lisätiedot ravintolapalveluista: Tiina Mesiäinen, p. 044 5514 530 tai myynti@tolvanen.fi

Näytteilleasettajat voivat tilata oheisella lomakkeella erilaisia ruoka- juoma- ja kahvilipukkeita. Lipukkeista veloitamme ainoastaan käytetyt. Lipukkeiden hinnat sisältävät alv:n. Toimitamme myös palveluita suoraan osastolle.

Lisää tapahtumasta: http://lahdenmessut.fi/tapahtumat/raksa/

Valitse lipukkeet

Tilaajan tiedot

  Haluan lipukkeet

  Tiedot

  Aukioloajat

  Tarkentuvat lähempänä tapahtumaa

  Tapahtumapaikka

  Lahden urheilu- ja messukeskus

  Järjestäjä

  Lahden Messut