Salpausselän kisat

Maaliskuun alussa Ravintola Koti ja Suurhallin terassi palvelevat Salpausselän kisavieraita.

Salpausselän kisojen aikaan Ravintola Koti on avoinna ja valikoimastamme löytyy buffet-lounaan ohella niin kahvila kuin juomapalveluita.

Terassi

Myös Suurhallin terassi on avoinna Salpausselän kisojen ajan.  Suksi-Baarin valikoimasta löytyy pikkupurtavaa kuten kebab-annosta, kahvilapalvelut sekä lämpöisiä ja kylmiä juomia joka makuun.

Terassin Suksi-Baari on avoinna kaikkina kisapäivinä ja katetulle terassille on mukava istahtaa pikku hetkeksi kilpailujen lomassa ja nauttia lasillinen tai kaksi.

Perjantaina 1.3. Ravintola Koti on avoinna normaalisti ja tarjolla on perinteinen arkilounas sekä kahvilapalvelut ja tietenkin janon sammuttajaa.

Lounas

Lauantain buffet-lounaspöytään katetaan italialainen yrttikana, perinteiset lihapullat ja kikherne-tagine.  Lounas on tarjolla lauantaina kello 11-16.  Lounas sisältää pääruokien lisäksi salaatit, leivän ja levitteen, ruokajuomat, vesi, mehu sekä kahvi/ tee ja keksi.

Sunnuntain lounaalla on tarjolla kanapasta, BBQ-possu ja kasvisruokana punajuuribolognese.  Sunnuntain lounas on katettuna kello 11-15.

Lauantaina ja sunnuntaina lounaan hinta on 15 €/ henkilö (lapset alle 12 vuotta 8 €/ henkilö).

Ryhmät voivat varata etukäteen joko ravintolalipukkeita ruokailuun, kahviin ja juomaan tai voimme sopia ryhmällenne toimivan ratkaisun.

Lisätietoja Ravintola Kodin ravintolapalveluista: Tiina Mesiäinen/ p. 044 5514 530/ myynti@tolvanen.fi

Tiedot

Aukioloajat

Tapahtumapaikka

Lahden Urheilu- ja messukeskus

Järjestäjä